RegisztrációKosárSitemapAdatkezelési tájékoztató
Aquaphor víztisztító készülék

víztisztító

Telefon: 20-257-88-03

www.aquaphormodern.hu

Aquaphor Stiron

Az Aquaphor Stiron polifoszfát tartalmú adagoló, amely vízlágyító hatású. Használatával csökken a mosó- és mosogatógép fűtőszálára lerakódó vízkő, 2 perc alatt, könnyedén felhelyezhető.
2 900 Ft (beleértve 27 % adó)
Központi víztisztító 10 colos

Aquaphor Big Blue központi víztisztító 10 colos, amely az egész háztartás vizének megtisztítására képes. Eltávolítja a klórt és származékait, egyes nehézfémeket stb., Lehetővé teszi a klórmentes fürdőzést, mialatt a víz ivásra is alkalmas.
30 800 Ft (beleértve 27 % adó)
Big blue vízszűrő betét

Aquaphor 10 colos dupra átmérőjű szűrőbetét BigBlue jellegű központi víztisztítókhoz. A szűrőbetét eltávolítja a klórt, egyes nehézfémeket és a további szennyeződéseket. Jó megoldás óvoda, étterem, üzemi konyha részére, családi házhoz, irodákhoz.
9 900 Ft (beleértve 27 % adó)
Központi víztisztító 20 colos

Big Blue központi víztisztító 20 colos, amely az egész háztartások vizének megtisztítására is használható. Klórt és származékainak, egyes nehézfémeket stb. eltávolítására. Lehetővé teszi a klórmentes fürdőzést és mosakodást.
41 800 Ft (beleértve 27 % adó)
Big blue szűrőbetét 20 col-os

Aquaphor 20 colos szűrőbetét BigBlue jellegű központi vízszűrőkhöz. A szűrőbetét eltávolítja a klórt, egyes nehézfémeket és a további szennyeződéseket. Jó megoldás lehet étterem, üzemi konyha részére, családi házhoz, irodákhoz is.
14 900 Ft (beleértve 27 % adó)
Aquaphor Aquaboss központi előszűrő

Az Aquaboss egy a vízóra után beszerelhető központi előszűrő egység. Feladata az üledékszűrés. A házban lévő 5 mikronos finomságú betét felfogja az apróbb lebegő szennyeződéseket (rozsda, homok, iszap, stb.)
11 900 Ft (beleértve 27 % adó)
Aquaphor Stiron utántöltő

Aquaphor Stiron polifoszfát tartalmú utántöltő.
1 790 Ft (beleértve 27 % adó)