Hatékony víztisztítók webáruháza.

Csapra szerelhető víztisztító készülékek

Aquaphor Modern víztisztító

Aquaphor Modern víztisztító

Az Aquaphor Modern egy praktikus, hatékony konyhai ivó- és főzővíz tisztító készülék, amely kis- és nagy családokban egyaránt megállja a helyét. Esetében eves szűrőcsere javasolt, aktív szén, ezüst és Aqualen adja a tiszta ivóvizet.

17 900 Ft 23 900 Ft

Aquaphor Modern szűrőbetét

Aquaphor Modern szűrőbetét

Aquaphor Modern szűrőbetétet pár (B200), amely kimagasló hatékonyságával alapos víztisztítást végez. Kapacitása 4000 liter, javasolt cseréje kb. évente. A szűrőbetét pár ezüsttel kombinált.

9 490 Ft

Aquaphor Topaz víztisztító

Aquaphor Topaz víztisztító

Az Aquaphor Topaz egyszerűen a csap menetes végére csavarható kompakt víztisztító. Nagyon hasznos megoldás lehet utazások alkalmával, mivel könnyen elfér így bárhova (nyaralás) magunkkal vihetjük. 750 literes kapacitása miatt 1-2 fős háztartásban célszerű

9 490 Ft

Aquaphor Topaz szűrőbetét

Aquaphor Topaz szűrőbetét

Az Aquaphor Topaz szűrőbetét alacsony ára miatt kiváló megoldás kezdő víztisztító használók számára. A szűrőbetét tartalmazza az többi Aquaphor víztisztítóra jellemző Aqualen, ezüst és aktív szén összetevőket. Cseréje 6-8 havonta javasolt.

5 900 Ft

Aquaphor Universal

Aquaphor Universal

Az Aquaphor Universal az ideális megoldás azoknak, akik gyakran utaznak és kirándulnak. Ez a víztisztító kis helyen elfér, bármely csapvízből tiszta, kellemes ivóvizet varázsol.

6 900 Ft


Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)