Hatékony víztisztítók webáruháza.

Csapra szerelhető víztisztító készülékek

Aquaphor Modern víztisztító

Aquaphor Modern víztisztító

Az Aquaphor Modern egy praktikus, hatékony konyhai ivó- és főzővíz tisztító készülék, amely kis- és nagy családokban egyaránt megállja a helyét. Esetében eves szűrőcsere javasolt, aktív szén, ezüst és Aqualen adja a tiszta ivóvizet.

16 990 Ft * Az ár tartalmazza az áfát

Aquaphor Modern szűrőbetét

Aquaphor Modern szűrőbetét

Aquaphor Modern szűrőbetétet pár (B200), amely kimagasló hatékonyságával alapos víztisztítást végez. Kapacitása 4000 liter, javasolt cseréje kb. évente. A szűrőbetét pár ezüsttel kombinált.

10 990 Ft * Az ár tartalmazza az áfát

Aquaphor Topaz víztisztító

Aquaphor Topaz víztisztító

Az Aquaphor Topaz egyszerűen a csap menetes végére csavarható kompakt víztisztító. Nagyon hasznos megoldás lehet utazások alkalmával, mivel könnyen elfér így bárhova (nyaralás) magunkkal vihetjük. 750 literes kapacitása miatt 1-2 fős háztartásban célszerű

8 990 Ft * Az ár tartalmazza az áfát

Aquaphor Topaz szűrőbetét

Aquaphor Topaz szűrőbetét

Az Aquaphor Topaz szűrőbetét alacsony ára miatt kiváló megoldás kezdő víztisztító használók számára. A szűrőbetét tartalmazza az többi Aquaphor víztisztítóra jellemző Aqualen, ezüst és aktív szén összetevőket. Cseréje 6-8 havonta javasolt.

5 900 Ft * Az ár tartalmazza az áfát

Aquaphor Universal

Aquaphor Universal

Az Aquaphor Universal az ideális megoldás azoknak, akik gyakran utaznak és kirándulnak. Ez a víztisztító kis helyen elfér, bármely csapvízből tiszta, kellemes ivóvizet varázsol.

6 900 Ft * Az ár tartalmazza az áfát


Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)