RegisztrációKosárSitemapAdatkezelési tájékoztató
Aquaphor víztisztító készülék

víztisztító

Telefon: 20-257-88-03

www.aquaphormodern.hu

Aquaphor Favorite szűrőbetétAquaphor Topaz szűrőbetét

Aquaphor Topaz víztisztító
Ár: 12 500 Ft
9 490 Ft (beleértve 27 % adó)
Kedvezmény: 3 010 Ft


A készülék jellemzői

Az Aquaphor Topaz víztisztító könnyen a csap végére szerelhető készülék. Hatékonysága vetekszik a többi Aquaphor víztisztítóval csupán kapacitás beli eltérés van. Az Aquaphor Topaz víztisztító is a legtöbb csapra csatlakoztatható / feltekerhető.

Az Aquaphor Topaz víztisztító berendezés szűrőbetéte magas hatékonyságú aktív szén jellegű szabadalmaztatott szűrőréteget (Aqualen-t), aktív szenet és ezüstöt tartalmaz. Az Aquaphor Topaz víztisztító szűrőbetétjének szűrési hatékonysága jelentősen magasabb a csak hagyományos aktív szenet tartalmazó víztisztítók hatékonyságánál.

Mitól egyedi az Aquaphor víztisztítás (részletek) >>> AQUALEN


Az Aquaphor szűrőbetét a következő anyagokat 96-100%-os hatékonysággal szűri:

  • üledék, mint a rozsda, homok, sár, pollen
  • klór, kloroform és más szerves klórvegyületek
  • fémek és nehézfémek (pl.: vas, ólom, higany, réz, alumínium)
  • petrolkémiai vegyületek
  • fenolok
  • baktérium és vírusok

A klóros csapvízben a klór egyes szennyező anyagokkal reakcióba léphet és úgynevezett trihalometán (THM) vegyületeket hozhat létre, amelyekről kutatások kimutatták rákkeltő hatásukat. Mivel az Aquaphor víztisztítók 100%-os biztonsággal/alapossággal megkötik a klórt (amire csak néhány ivóvíztisztító képes), így a tisztított vízben sem lesznek jelen a rákkeltő THM vegyületek.

 

Az Aquaphor Topaz víztisztító 750 liter víz megtisztítására képes, elsősorban 1 fős háztartásba ajánljuk, ahol az egy fő által elfogyasztott alacsony vízmennyiség miatt érvényesülni tud a vízszűrő alacsony fenntartási költsége a kb. 6-8 hónaponta szükséges szűrőbetét cseréből adódóan. A Topaz víztisztító vize kiválóan használható ivó- és főzővíz gyanánt is.

A Topaz víztisztító közepes (átfolyási) kapacitás: 0,3 liter tisztított víz percenként (ez az optimális mennyiség percenként, ennél több is lehet ha jobban ráengedi a vizet, de a legjobb minőség érdekében ez a maximálisan javasolt)

A készüléket nem kell le - fel szerelni használatkor, állandóan a normál csap végére kapcsolódik útváltó csapján keresztül:

alt

Milkor javasolt a Topaz víztisztító?

  • Ha alacsony ivóvíz igényű (1-2 fős) háztartásban élsz és egy dekoratív egyszerűen kezelhető és olcsó fenntartási költséggel rendelkező csapra szerelhető víztisztítót szeretne akkor az Aquaphor Topaz ígéretes megoldás.
  • Ha nincs hely a konyhádban a csaptelep mellett a mosogató tálcánál, akkor szintén optimális megoldás lehet ez a víztisztító.

A csomagban található egy Topaz víztisztítót és egy átalakító gyűrűt belső menetes csapokhoz történő csatlakozás esetére.

Javasolt betét csere: 750 liter víz megtisztítása után vagy 6-8 havonta.

Garancia: 2 év

Gyártó: Aquaphor Corporation

Szállítás: 1-2 munkanap


Esetleg érdekelhetik ezek a termékek is