Hatékony víztisztítók webáruháza.

Aquaphor Crystal ECO víztisztító

A csomag tartalma:
 • 1 db víztisztító
 • 1 db csaptelep
 • 3 db szűrőbetét
 • 3/8"-os T idom
 • Szerelési kellékek

 


 • Garancia: 2 év
 • Gyártó: Aquaphor International
 • Készletinfó: Raktáron
 • Szállítási idő: 1-2 munkanap

A termék ára:
* Az ár tartalmazza az áfát
 • 59 900 Ft

Az Aquaphor Crystal ECO jellemzői és fő előnyei

Ez a víztisztító egy ésszerű választás ozmózis készülék helyett és persze ásványvíz cipelés helyett is. Mivel a vízben lévő ásványi anyag tartalom fontos a szervezet számára, ezért ez a víztisztító igazán jó megoldás, mivel meghagyja azokat a tisztított vízben. Átfolyós rendszere jelen időben tisztítja a vizet, amely víz így mindig friss és kellemes ízű. Az Aquaphor Crystal víztisztító tartály nélküli rendszere mndig friss vizet ad, ellentétben az ozmózis rendszerekkel, amelyek akár több napos vizet kínálhatnak a felhasználónak a 8-10 literes műanyag tartályukból. A tartály nélküli megoldásának köszönhetően az Aquaphor Crystal rendszere könnyedén fertőzésmentes marad hosszú távon is, ellentétben az ozmózis készülékekkel, amelyeknek "leggyengébb" része az olykor bakrériumokban bővelkedő tartály..

Az Aquaphor szűrőbetét összetevők kombinációja (Aqualen, ezüst, minőségi aktívszén por) és a kiemelkedő kapacitás (8000 liter) teszi lehetővé az egyedi 1,5 évenként szükséges betétcserét.

Érdekesség: Leggyakrabban a víztisztítóhoz tartozó tartály a felelős a víztisztító elfertőződésért, mivel a tisztított víz a felhasználó gondatlanságából vagy attól függetlenül hosszasan áll a tartályban, így abban az egészségünkre veszélyes gombák vagy akár „baktérium telepek” alakulhatnak ki. Sajnos egy 8-10 literes tartály esetében nehéz elérni, hogy igazán friss víz legyen a tartályban, naponta sok-sok liter vizet kellene elfogyasztani a víz frissen tartásához.

Az Aquaphor Crystal ECO áramlási sebessége 2 – 2,5 liter tisztított víz termelését teszi lehetővé percenként, ami igazán magas vízhozam. A magas áramlási sebesség garantálja, hogy bármikor, bármennyi friss, tiszta ivóvízhez juthat, várakozás és kopromisszumok nélkül.

Az Aquaphor szűrőbetét a következő anyagokat 96-100%-os hatékonysággal szűri:

 • üledék, mint a rozsda, homok, sár, pollen
 • klór, kloroform és más szerves klórvegyületek
 • fémek és nehézfémek (pl.: vas, ólom, higany, réz, alumínium)
 • petrolkémiai vegyületek
 • fenolok
 • a szűrőbetétben található ezüst elpusztítja az esetlegesen előforduló baktériumokat és vírusokat
 • a zsinórmembrán kiszűri a baktériumokat és a cisztákat

Érdekesség: A klóros csapvízben a klór egyes szennyező anyagokkal reakcióba léphet és úgynevezett trihalometán (THM) vegyületeket hozhat létre, amelyekről kutatások kimutatták rákkeltő hatásukat. Mivel az Aquaphor víztisztítók 100%-os biztonsággal/alapossággal megkötik a klórt (amire csak néhány ivóvíztisztító képes), így a tisztított vízben sem lesznek jelen a rákkeltő THM vegyületek.

Mitól egyedi az Aquaphor víztisztítás (részletek) >>> AQUALEN

A víztisztító beszerelése / sarokszelep csatlakoztatása

1. A berendezés csatlakoztatása a mosogató pult alatti hideg víz sarokszelepre történik (kb. 5 perces feladat). A készülék dobozában egy "T" csatlakozó található, amely mérete 3/8"-os, ezért:

Ha 3/8"-os sarokszelepre történik a csatlakozás, akkor nincs szükség további csatlakozóra.

Ha 1/2"-os sarokszelepre történik a csatlakozás, akkor szűkséges még 1-1 külső-belső menetes átalakító idom. >>> Szűkítő

2. A berendezéshez tartozó "tiszta víz" csaptelep felszereléséhez egy 11-11,5mm átmérőjű furatot kell fúrni az elhelyezni kívánt részen és ott rögzíteni azt (mosogató tálca vagy a mögötte lévő munkalapon, kb 5 perces feladat)

3. Ezt követően már csak össz kell kapcsolni a készüléket a sarokszelep csatlakozással és a csapteleppel. (kb. 5 perces feladat)

A szűrőbetét szett jellemzői 

A beépített szűrőbetétek tartós nagy nyomásnak is ellenálló szűrőházakban foglalnak helyet. Szűrőcsere alkalmával a házat cseréljük le a bele épített szűrőbetéttel egyben.
8000 literes, magas hatékonyságú szűrőbetét kapacitás, amelyek egész élettartamuk során biztosítják a magas tisztaságú egészséges, szennyeződés mentes, kristálytiszta vizet.
 

Könnyen, néhány perc alatt elvégezhető szűrőbetét csere az egybe épített Aquaphor szűrőbetéteknek köszönhetően. A Kristály szűrőbetétek „slim” kialakítása végett könnyebben elhelyezhetők a konyhapult alatt, mint a hagyományos 10”- os szűrőbetétek továbbá a bennük lévő szűrőanyag mennyisége is 10%- kal több.  

A tisztított vizet a készülékhez tartozó tiszta vízcsapon keresztül nyerhetjük, amely kifogástalan tisztaságú és minőségű, egészséges ivóvíz. 

Szűrőbetét csere 

Az egyszerű szűrőcsere miatt - amit ön is könnyedén elvégezhet kb. 2 perc alatt - nem kell pénz kidobni, mint pl.: az Ro ozmózisos víztisztítók esetében fizetendő szerviz díj / szűrőbetét csere díj esetén.

Javasolt szűrőbetét csere: 18 hónap ill. 8000 liter víz megtisztítása után (amelyik előbb következik be)

A csomag a következőket tartalmazza

 • 1 db készülék
 • 3 db szűrőbetét
 • 1 db krómozott csaptelep
 • 1 db "T" csatlakozó 3/8 col-os vezetékek, szerelékek

 

Súly 3.00kg
Szélesség 26.00cm
Magasság 34.00cm
Mélység 9.00cm
Szűrőbetét jellemzői
Szűrőbetét szűrési kapacitása 8000 liter
Szűrőbetét élettartama 18 hónap