Hatékony víztisztítók webáruháza.

 

 

Konyhai víztisztító

 

Szeretnél tiszta, egészséges csapvizet a saját konyhádban? Nézd meg mekkora létszámú háztartás esetben milyen típusú konyhai víztisztító készüléket érdemes vásárolni.

 

Egy fős háztartásban

Vízszűrő kancsó: optimális megoldás lehet számodra, amelyhez 1-2 havonta kell szűrőbetétet vásárolni. Az Aquaphor víztisztító kancsók magas szűrési kapacitása (300 liter szemben más gyártók 150 literjével) lehetővé teszi a betétcserét akár 3-4 havonta.

A kancsók előnye a mobilitás és a kis helyigény. Hátránya a gyakori betétcsere igény és a termék rövidebb élettartama.

Csapra szerelhető víztisztító: Ha ilyen készülék mellett döntesz nem kell a szűrőbetét cserével bajlódnod csak 8-12 havonta, (feltéve, hogy olyan készüléket veszel, amelynek szűrőbetéte ezüstöt is tartalmaz!) Ilyen készülékkel a tisztított vizet mindig adott pillanatban, közvetlenül fogyasztás előtt nyered, nem kell előre leszűrni mint a kancsóknál, vagy műanyag tartályban tárolni mint ozmózis víztisztítók esetén.

 

Több fős háztartásban

Csapra szerelhető víztisztító szintén jó megoldás lehet mivel gazdaságosan fenn lehet tartani a szűrőkancsóval szemben, amely csak 1 fő esetén kifizetődő. Típustól függően 8-12 hónapig is kibírja a készülék szűrőbetétje. Az ilyen konyhai megoldásnál fontos azonban az ezüstözött szűrőbetét, amely lehetővé teszi a hosszabb rendelkezésre állást.

Pult alá szerelhető készüléket is választhatunk ha külön tiszta víz csapon keresztül szeretnénk klórmentes ivóvízhez jutni. Az ilyen konyhai víztisztító jól elrejthető a konyhapult alá, egyszerű használni és tartós darab.

 

Tekintsd meg minőségi víztisztító termékeinket.