Hatékony víztisztítók webáruháza.

 

Víztisztító berendezések ára

Tudod, hogy miért kerül némelyik víztisztító 6.000 Ft-ba a másik pedig 200.000-be?

Természetesen először mindenki a minőségre gondol, ahogy minden bizonnyal te is. De tudni kell, hogy ez bizony csak egy kis része a lényegnek és sokszor tökéletesen ugyan azt a készüléket meg lehet találni 60.000 Ft-ért és 140.000Ft-ért is két külön webáruházban. A titok leggyakrabban a marketingben rejlik, ami esetenként megfoghatatlan plusz szolgáltatásokat (szűrőcsere figyelő szolgálat, ami inkább az értékesítőnek fontos), esetleg garanciákat ( 10 év vízminőség garancia ) vagy kis értékű ajándékot tartalmaz.

Két víztisztító készülék ára gyakran azonban csak azért tér el jelentősen, mert kihasználja az emberek tájékozatlanságát a témában és a beazonosíthatatlan gyártmányú készülékeket bármely forgalmazó könnyedén jobbnak tűntetheti fel, mint amilyen valójában. 

 

Hogyan vásároljunk igazán drágán?

Azonban ami a legjobban felnyomja a víztisztítók árát az a direkt marketing keretein belüli eladás. Az MLM-es (multi-level marketing) víztisztító gyakran valamivel szebb, mint a többi, de a tisztított víz tekintetében nem különösebben mutatkozik vízminőségi különbség. Így lesz egy egyébként 70.000 Ft-ot érő víztisztító berendezés ára 300.000 Ft.


 

Mi a legjobb és legolcsóbb megoldás?

Ha az interneten vásárolsz víztisztítót sokat megtakaríthatsz, persze a megfelelő termékhez neked kell eljutnod. Amennyiben Aquaphor víztisztítót választasz, akkor egy minőségi ivóvíztisztító készüléket kapsz kedvező áron. Persze ez nem a legolcsóbb kategória, de használni fogod minden nap, mert érezni fogod a tiszta víz kellemes ízét, amely mind ivásra, mind főzésre is rendelkezésedre fog állni minden nap otthon, kényelmesen, fáradozás és kellemetlenségek nélkül.

Tekintsd meg minőségi víztisztító termékeinket.