Hatékony víztisztítók webáruháza.

 

Tudod, hogy mikor érdemes víztisztító kancsót választanod szemben más víztisztító termékkel?

 

1. Alacsony ár A víztisztító kancsó ára az egyik legalacsonyabb a víztisztító készülékek piacán. Tehát ha keveset szeretnél (kezdetben) költeni, esetleg valami nem túl drága ajándékot akarsz venni, akkor választhatod a vízszűrő kancsók valamelyikét.

 

2. Egy fős háztartásban élsz A vízszűrő kancsó előnyös megoldás abban az esetben, ha a háztartás ivóvíz fogyasztása egész alacsony (kb. napi 1-2 liter szűrt víz) mivel ha már 2-3 fő használja az ivóvíztisztítót és így minden bizonnyal elfogyaszt napi 3-6 liter vizet, akkor a kancsó kis szűrési kapacitású szűrőbetétének (100-150 literes kapacitás) élettartama annyira lecsökken (2-4 hétre), hogy éves szinten a fenntartási költség akár 15.000-20.000 Ft is lehet.

 

3. Tiszta ivóvíz, ásványi anyag tartalommal A víztisztító kancsók rendszerint megőrzik a csapvíz eredeti ásványi anyag tartalmának 98%-át ellentétben az ozmózisos víztisztítókkal, amelyek desztillált víz jellegű vizet adnak, ami a szervezetnek idegen lehet. A víztisztító kancsók vize az emberi test számára már megszokott ivóvíz klórmentes, egészséges formában.

 

4. Nincs helyed a csaptelep mellett vagy a pult alatt Szempont lehet víztisztító választás során a konyhád adottsága is. A víztisztító kancsó egyik előnye, hogy könnyen mozgathatod, ide-oda teheted (utazáskor magaddal viheted). A csapra szerelhető víztisztítók esetében a készülék a csap végére csatlakozik, míg a pult alá szerelhető készülékek a mosogató alatt foglalnak helyet. Ezért gondold át és válaszd ki a neked legmegfelelőbb terméket.


Azonban válassz más víztisztítót a következő esetekben:

 

1. Többen vagytok a háztartásban Több fős háztartásban egy víztisztító kancsó fenntartási költsége lehet a legdrágább éves szinten a gyakori szűrőbetét cseréből adódóan ( max. 1-1,5 havonta 1000-1600 Ft) Ilyenkor jobb megoldás lehet a magasabb kapacitás miatt (kb. 3000-4000 liter szűrés) egy csapra szerelhető víztisztító vagy egy pult alá szerelhető készülék. Ezek léteznek olyan átfolyós tipusban is, amelyek használata mellett megmaradnak a hasznos ásványok a tisztított vízben.

 

2. Ha nem szeretsz várni Ha leginkább azonnal szeretnél a tisztított vízhez jutni akár nagyobb mennyiségben is, akkor nem a kancsó lesz a megfelelő termék. A víztisztító kancsók tiszta víz tárolási kapacitása kb. 1-1,5 liter. Ennyi víz leszűréséhez nagyjából 5-7 percre van szűksége egy ilyen készüléknek. Ezért ha nem akarsz várni ilyen hosszasan minden szűrés alkalmával a tiszta vízre, akkor válassz más típusú készüléket. A csapra és pult alá szerelhető termékek a vizet közvetlenül a fogyasztás előtt(a csap megnyitásakor) tisztítják meg -ezért az mindig friss-, percenként kb 1,5 litert néhány másodperc leforgása alatt.

 

3. Amennyiben hosszú távon gondolkodsz Szintén válassz egy komolyabb készüléket (csapra vagy pult alá szerelhetőt), mivel azok jóval tartósabbak egy szűrőkancsónál így nem  kell újra meg újra megvenni akár a készüléket is, aminek következtében már nem is olyan olcsó megoldás egy kancsó

Tekintsd meg minőségi víztisztító termékeinket.