Hatékony víztisztítók webáruháza.

Házi víztisztító készülék, berendezés, de melyiket ....

 

Házi víztisztítók vásárlása előtt mindenképpen tájékozódjon a tervezett készülék minőségéről, fenntartási költségéről:

  • 1.hol gyártják és milyen anyagokból
  • 2.szűrőbetét minősége és a  csere költsége (ha van)
  • 3. szerviz díj (ha van)

Ezután a hasznos információk birtokában válassza ki a háztartás létszámának és a család igényének megfelelő típusú berendezést.

 

Csapra szerelhető víztisztítók

csapra szerelhető víztisztító készülék asztali víztisztító

A csapra szerelhető házi víztisztítók a konyhai csaptelep végére csatlakoznak, a perlátor sapka letekerése után a külső vagy belső menetes részre kell felcsavarni. A tisztított csapvíz a fent látható fekete úgynevezett útváltó csap segítségével választható, amely útváltó kar lehetővé teszi, hogy a készülék állandó jelleggel felszerelve maradjon, így nem kell használat előtt / után újra és újra le-fel szerelni azt. Ezek a készülékek meghagyják a csapvíz hasznos ásványi anyag tartalmát. Az egyes képekre kattinta megtekintheti a víztisztító termékek részletes leírását.


 

Pult alá szerelhető víztisztítók

 

pult alá szerelhető víztisztító átfolyós víztisztító

 

A fenti víztisztító készülékek a konyhapult alá kerülnek beszerelésre. Mivel a víztisztítás jelen időben történi, ezért tartályt nem használnak. Ennek köszönhetően helyigényük minimális., valamint ezen rendszereket fertőtleníteni sem kell ellentétben bármely tartályos készülékkel (pl. ozmózis víztisztítók) A "tiszta víz" csaptelep az egyetlen látható rész a termékből, amely a normál csaptelep melett kerül elhelyezésre. Ezek kiváló készülékek, egyszerű szűrőcserével, igazán felhasználó barát, továbbá meghagyják a csapvíz hasznos ásványi anyag tartalmát A képekre kattinta megtekintheti a víztisztító termékek részletes leírását.


 

Háztartási víztisztító kancsók

minőségi víztisztító kancsó vízszűrő kancsó aquaphor víztisztító kancsó

A víztisztító kancsók a házi víztisztításban alkalmazott legegyszerűbb termékek. Használatuk igen könnyű, helyigényük kevés. Bárhová elhelyezhető a konyhában, a hűtő ajtóba is betehető némelyik. Egy fős háztartásban jó megoldás, több fő esetén már érdemesebb csapra vagy pult alá szerelhető terméket választani a szűrőbetét cseréből adódó költségek miatt.A kancsók meghagyják a csapvíz hasznos ásványi anyag tartalmát. A termék képekre kattintva megtekintheti azok részletes leírását.


 

Központi víztisztítók

  

központi vízszűrő

központi víztisztító

A központi házi víztisztító segítségével az egész lakás/házra kiterjedő víztisztítást valósíthat meg. Segítségével mind az ivóvíz mind a fűrdésre és egyéb háztartási célokra szolgáló víz klór- és szennyezőanyag mentessé válik. Jó megoldás lehet abban az esetben is ha csak a fürdő vizét szeretnénk megtisztítani. Ezek a készülékek meghagyják a csapvíz hasznos ásványi anyag tartalmát. Az egyes képekre kattintva elolvashatja a termékek leírását.


 

Ozmózis víztisztítók

ozmózisos víztisztító készülék ozmózis víztisztító

Az ozmózisos víztisztítók az ivóvíz konyhai megtisztítására szolgálnak, de a távolkeleti országok sós vizének sótlanítására lettek kitalálva. Beépítésük a normál csap alá a konyhapultba történi. A tisza víz egy külön csaptelepen keresztül nyerhető. Az ozmózis elvű készülékek igen magas hatékonyságúak, sokak szerint túl hatékony is, mivel eltávolítja a csapvíz ásványi anyga tartalmát is, melynek köszönhetően desztillált jellegű vizet ad, ami az emberi szervezet számára szokatlan. Ezen készülékek hasznossága vitatott, használatuk csak visszasózó patronnal javallott, aminek köszönhetően a tisztított vízben lévő ásványi anyagok mennyisége egy minimum értéket képvisel. Napjainkban már kevésbé népszerű készülék típus, kevesen választják.